PROWEIN

Comença una de les fires més importants per al sectorProwein
Recinte Ferial Messe Düsseldorf els dies 19-21 de març.  SUMARROCA està present al stand F132 Hall 10.

Alemanya lidera les importacions de vins i caves catalans, amb una demanda creixent . Un total de 99 cellers elaboradors de vins i caves de les 12 denominacions d’origen reconegudes a Catalunya, a més de 5 entitats sectorials, es presenten en aquesta XXIV edició de la fira Prowein d’Alemanya, que té lloc del 19 al 21 de març, a Düsseldorf.  La participació d’empreses catalanes que assisteixen a la fira sota el paraigües de la marca Catalunya, i amb el suport Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació  a través de l’empresa pública PRODECA,  és un 14% superior a la de l’any passat. Prowein, la fira vinícola més prestigiosa d’Europa, rebrà al voltant de 56 mil compradors professionals del sector minorista, majorista, importació i exportació, gran distribució i canal Horeca, a més de la premsa especialitzada encarregada de recollir i revisar les novetats que presentin els 6.257 expositors presents en aquesta edició.