CONCERT D’ESTIU PER ALS SOCIS DE eCLUB

Aquest any el concert d’estiu  que es farà a la Finca Sabartés el dia 13 de deJuliol a les 10 del vespre.
Heretat Sabartés és un palauet del s. XVlll ubicat al Priorat de Banyeres, en ple cor del Penedès, i envoltat de 25 hectàrees de vinyes, a partir de les quals s’elaboren els vins i caves Sumarroca-Sabartés més exquisits i reconeguts.
Un cop finalitzat el concert s’ oferirà una copa de cava a tots els assistents.
Aquest any tenim l’honor que ens acompanyi l’Orquestra de Cambra Catalana -l’OCC- que  va ser fundada per Joan Pàmies l’any 1986. El seu repertori abasta totes les èpoques i compositors, donant especial relleu a la interpretació i difusió de la música catalana, tant de compositors contemporanis com de mestres del passat.

Programa del Concert

Jaume Pahissa (1860-1969)  Tres fugues en forma de suite
W.A. Mozart (1756-1791) Concert per a clarinet.
Franz Schubert (1797-1828) Sinfonia núm. 5