CONEIX LES 12 DO CATALANES AMB GUST DE VI I CAVA

Cada vi de Catalunya té unes particularitats , que el  fan diferent de la resta, influenciades  per les condicions climàtiques i geològiques de cada  zona. A Catalunya hi ha 11 DO de vi i una DO de Cava.

D.O Alella  (costa central a tocar del mar) , DO Catalunya ( s’estén des de el Mediterrani fins als Pirineus) , DO Cava ( amb més de 100 cellers), DO Conca de Barberà (regada pel  riu Francolí) , DO Costers del Segre( famosa no tan sols pels vins sinó també pels seus olis), DO Empordà( ventats per la tramuntana), DO Montsant ( amb una particular orografia), DO Penedès ( la DO més productiva de Catalunya), DO Pla de Bages( amb la varietat  del picapoll, autòctona de la zona), DOQ Priorat ( l’única DO Catalana Qualificada), DO Tarragona (vins amables amb essència mediterrània) i la DO Terra Alta ( amb l’influència dels Parcs Naturals dels Ports).