50 Great Cavas 2016

Tres dels nostres productes, seleccionats entre els 50 millors del món

És el llibre escrit per Anthony Swift, un apassionat del món del vi, on ha seleccionat SUMARROCA NÚRIA CLAVEROL, SUMARROCA GRAN BRUT ALLIER I SUMARROCA GRAN BRUT entre els 50 millors caves del món i han obtingut Medalla d’Or.

Per primera vegada, la publicació “50 Great Cavas” es presenta com una revista de 152 pàgines en color i reuneix tots els caves que han rebut Medalles d’Or i Plata amb fotos i notes de cata. A més a més, la revista inclou apartats sobre la història del cava, exposa les normes per a l’elaboració del cava i fa èmfasi en les bodegues amb caves entre els “50 Greats”, amb un reportatge sobre cadascuna i destacant la seva història, filosofia, varietats de raïm, ubicació i opcions per a la pràctica de l’enoturisme.