Tast de les noves anyades amb Manel Plà

MANEL PLÀ I VILANOVA, va participar  el passat divendres  20 de gener en el tast de les noves anyades  en les Bodegues Sumarroca. Com a expert i innovador analista sensorial de vins, va destacar  l’excel.lència d’alguns dels blancs  SUMARROCA  com l’ Il.lògic, Sauvignon , Tuví, Temps de Flors, Chardonnay. També va tastar els caves Brut Nature y Grand Cuvee  considerant-los d’entre els  millors caves mediterranis.

Manel Plà, procedeix d’una família de restauradors que es remunta al 1890. Després d’un pas com a stagier a les cuines de prestigi. Fins a dia d’avui dirigeix el Grup Jardi compost per diferents restaurants, càterings i una botigues de vi. El 1996 s’interessa per la sumilleria i estudia a l’Escola d’Hosteleria de Barcelona. Completa els seus estudis amb diferents màsters i cursos a Espanya i França. El 1998 guanya el IV Campionat al Millor Sumiller d’Espanya i, posteriorment, el Torres Quiz Master 2006. Ha participat a multitud d’esdeveniments amb desenvolupament de tasts multisensorials.