El Saló del Cava Premium a Barcelona 2017

Fa només un parell de dies que es va celebrar a Bilbao el Saló del Cava Premium i va tenir lloc a Barcelona ahir dia 26 de juny.

El Saló del Cava Premium a Barcelona 2017 es  va fer a l’Hotel Melià Barcelona Sarrià, i com és habitual en aquest esdeveniment que té l’objectiu de promocionar i donar a conèixer la qualitat i qualitats dels Caves Reserva i Gran Reserva, van assistir sommeliers, enòlegs , botigues especialitzades, hostalers, premsa especialitzada, distribuïdors i públic en general.

El sommelier de Mugaritz va convidar al públic assistent a participar d’un tast a cegues on van tenir l’oportunitat de provar un mateix cava amb el mateix degollament però amb 4 dosificacions de licor diferent i conèixer les diferències d’un producte a un altre gràcies al ‘desoge’.

El Saló del Cava Premium concloure amb un showroom de 45 empreses elaboradores de Caves Premium que van mostrar les seves millors referències. Els visitants van tenir l’oportunitat de degustar més de 1.200 ampolles de Caves Reserva i Gran Reserva i harmonitzar-lo amb un còctel dissenyat per a l’ocasió.